VIQUI

VIQUI

Seguidors

dissabte, 9 d’agost del 2025

SALSA PER PEIX

 




SALSA DE CARAMEL:

/ Per acompanyar llagostins ? o el peix que vulguis ?

/ 1 Ceba

/ 3 dents d’all

/1 cullerada d’oli d’oliva

/2 cullerades de sucre cremat preparat

/½  got de brou de peix /el suc de mitja llimona

/ sal

         En una paella amb oli sofregir una mica la ceba i l’all, afegir-hi el sucre cremat i el brou, deixar-ho coure 4 – 5 minuts, posar-hi el suc de la llimona i la sal .Triturar-ho i servir sobre el peix  

-----------------------------------------------------------------

SALSES PER PEIX

Per acompanyar salmó :


/150 gr. de xampinyons laminats /

200 ml. Crema de llet

/1 ceba

/2 gran d’all

 / oli d’oliva

A una cassola estofar la ceba i els alls Quan estiguin afegir-hi els xampinyons,  afegir-hi la crema de llet i 2 cullerades d’aigua. Deixar-ho coure 5 minuts i es pot triturar o servir-la tal qual sobre el peix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada