SALSA DE CARAMEL:
/ Per acompanyar llagostins ? o el peix que vulguis ?
/ 1 Ceba
/ 3 dents d’all
/1 cullerada d’oli d’oliva
/2 cullerades de sucre cremat preparat
/½ got de brou de peix /el suc de mitja llimona
/ sal
En una paella amb oli sofregir una mica la ceba i l’all, afegir-hi el sucre cremat i el brou, deixar-ho coure 4 – 5 minuts, posar-hi el suc de la llimona i la sal .Triturar-ho i servir sobre el peix
-----------------------------------------------------------------
SALSES PER PEIX
Per acompanyar salmó :
/150 gr. de xampinyons laminats /
200 ml. Crema de llet
/1 ceba
/2 gran d’all
/ oli d’oliva
A una cassola estofar la ceba i els alls Quan estiguin afegir-hi els xampinyons, afegir-hi la crema de llet i 2 cullerades d’aigua. Deixar-ho coure 5 minuts i es pot triturar o servir-la tal qual sobre el peix.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada