VIQUI

VIQUI

Seguidors

dijous, 7 d’agost del 2025

PEIS COSINA DE FRANCE

 



PEIX  ROSITA DE FRANÇ

Ingredients:

 Patates

– llagostins

– sèpia

– rap

– musclos

– ½ got de vi blanc

– alls

– oli

– julivert

– tomàquets

 – pebre.

 

 Posar oli, tomàquet fregit  i alls a una cassola i a sobre posar-hi una capa de patates tallades rodones( millor primer passar-les per la paella una mica, ja que el peix es couen més apresa  i les patates els hi costa més) salpebrar.

A sobre posar una capa de sèpia, all i julivert i altre vegada patates.

Posar-hi el rap enfarinat, all i julivert, patates i a sobre posar-hi els llagostins passats per la paella, els musclos sense closca i altre vegada patates. Cada capa es té de salpebrar.

Posar-hi el suc dels musclos filtrat amb un drap perquè no quedi terra, el vi blanc, i posar-ho a la cassola que cogui 10 minuts tot junt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada