VIQUI

VIQUI

Seguidors

dissabte, 9 d’agost del 2025

PASTÍS DE PEIX

 






Ingredients:


-       1/2 de filets de lluç congelat

-        – 100 g. de gambes congelades

-        – 2 ous

-       – 1 iogurt

-       – una llimona

-       – gelatina neutra

-       – aigua

-        – sal i pebre.

-        

Coure els ous. Bullir el lluç i les gambes 4 o 5 minuts. Pelar 1 l’ou i trossejar. Desfer el peix, pelar les gambes, i trossejar-les. Posar-ho a un bol i salpebrar.

 

En un bol a part posar-hi el suc de la llimona, dues cullerades de gelatina, i 4 d’aigua.

 

Posar-ho al foc al bany maria i deixar-ho bullir 3 o 4 minuts abocar-ho sobre el peix. Omplir un motlle amb la barreja, i deixar-ho a la nevera tota la nit, o al congelador si corre presa. Adornar amb l’ou dur que queda. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada