VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 4 d’agost del 2025

CALAMAR FARCITS DE GAMBES - 1

 


CALAMAR FARCITS DE GAMBES - 1

 

Ingredients:

/Gambes

/ calamarços mitjans

/pèsols

/ ceba

/ tomàquet

/ alls una mica de farina / oli

 

Brou :

Els caps i closques de les gambes

/ llorer / 1 ceba / una pastanaga

/ uns grans de pebre negre

Picada:

Un tros de pa fregit

/ ametlles torrades

/ pinyons

/ 1 gra d’all /julivert.

Fregir una mica les gambes i pelar-les .

Fer bullir els caps i closques amb el llorer,la pastanaga, els grans de pebre i una mica d’aigua durant  15 minuts.

Passar les aletes i les potes del calamars per la paella, trinxar-ho petit junt amb les gambes i farcir els calamarços, tancar-los amb un escuradents i passar-los per la paella fent només volta i volta.

Fer un sofregit de ceba i tomàquet, quan ja estigui fet afegir-hi una culleradeta de farina, remenar-ho bé , i collar-hi el brou , posar-hi els calamarços i els pèsols.

 Deixar-ho coure 15 o 20 minuts. Fer una picada amb el pa, les ametlles , l'all i el julivert, afegir-ho a la cassola i deixar-ho 5 minuts mes , i ja es pot servir 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada