CALAMAR FARCITS DE GAMBES - 1
Ingredients:
/Gambes
/ calamarços mitjans
/pèsols
/ ceba
/ tomàquet
/ alls una mica de farina / oli
Brou :
Els caps i closques de les gambes
/ llorer / 1 ceba / una pastanaga
/ uns grans de pebre negre
Picada:
Un tros de pa fregit
/ ametlles torrades
/ pinyons
/ 1 gra d’all /julivert.
Fregir una mica les gambes i pelar-les .
Fer bullir els caps i closques amb el llorer,la pastanaga, els grans de pebre i una mica d’aigua durant 15 minuts.
Passar les aletes i les potes del calamars per la paella, trinxar-ho petit junt amb les gambes i farcir els calamarços, tancar-los amb un escuradents i passar-los per la paella fent només volta i volta.
Fer un sofregit de ceba i tomàquet, quan ja estigui fet afegir-hi una culleradeta de farina, remenar-ho bé , i collar-hi el brou , posar-hi els calamarços i els pèsols.
Deixar-ho coure 15 o 20 minuts. Fer una picada amb el pa, les ametlles , l'all i el julivert, afegir-ho a la cassola i deixar-ho 5 minuts mes , i ja es pot servir
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada