VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 4 d’agost del 2025

LLUÇ AL PIL - PIL (Conxa Cabarcos )

 


LLUÇ AL PIL - PIL 

És una recpta d'una amiga (Conxa Cabarcos )

Ingredients :

- 6 talls de lluç

– 1 llauna d’espàrrecs


– 1 llauna de pèsols

– 1 llauna de pebrots vermells

 – 4 gras d’all

 – ½ got d’aigua

– ¼ de litre d’oli

Pelar els alls i laminar-los, dorar-los amb l’oli, retirar els alls i deixar refredar l’oli. 

Es posa el peix amb l’oli fred a una cassola de fang si pot ser, i es va movent amb moviments circulars amb la cassola al foc i sense que deixi de bullir. Ha de quedar una pasta blanca com una maionesa.

 S’hi va afegint l’aigua poc a poc.

 Un cop fet s’hi posen els pèsols ja cuits. S’adorna amb els espàrrecs i els pebrots vermells. Si quedes una mica clar, es pot fer una trampa que és desfer maicena amb una mica d’aigua i afegir-ho a la cassola 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada