Aquesta recepta no és meva, una amiga me la va donar, però aquesta l'he tret d'internet. Jo en lloc d'aigua, i poso Crema de llet.
LLOM AMB SALSA DE POMA
Ingredients:
Es fregeixen els talls de carn, salats i empebrats, en una cassola amb un bon raig d'oli. Quan ja van quedant rossets, s'hi posen les cebes tallades a làmines i les pomes, a trossos primets.
Es va remenant amb una cullera i quan comença a agafar color, es treu de la cassola la ceba i la poma i es posa al got de la batedora juntament amb l'aigua. Es passa tot pel túrmix.
Es torna a posar aquesta salsa dins la cassola on ja hi ha el llom i s'hi afegeix el conyac. Es deixa entre 5 i 10 minuts que faci xup-xup i ja estarà a punt per servir.
Aquesta recepta la vaig trobar a La cuina salvavides de Mireia Carbó, un imprescindible a la meva cuina!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada