VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 23 de juliol del 2025

LLOM AMB SALSA DE POMA

 


Aquesta recepta no és meva, una amiga me la va donar, però aquesta l'he tret d'internet. Jo en lloc d'aigua, i poso Crema de llet.

LLOM AMB SALSA DE POMA

Ingredients:
12 talls de llom
2 pomes
2 cebes
100 ml d'aigua
50 ml de conyac
oli, sal i pebre
Es fregeixen els talls de carn, salats i empebrats, en una cassola amb un bon raig d'oli. Quan ja van quedant rossets, s'hi posen les cebes tallades a làmines i les pomes, a trossos primets.
Es va remenant amb una cullera i quan comença a agafar color, es treu de la cassola la ceba i la poma i es posa al got de la batedora juntament amb l'aigua. Es passa tot pel túrmix.
Es torna a posar aquesta salsa dins la cassola on ja hi ha el llom i s'hi afegeix el conyac. Es deixa entre 5 i 10 minuts que faci xup-xup i ja estarà a punt per servir.
Aquesta recepta la vaig trobar a La cuina salvavides de Mireia Carbó, un imprescindible a la meva cuina!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada