CONILL A L’EMPORDANESA
Un conill grosset
100 gr. De cansalada virada, o del coll ( a mi m’agrada més )
3 cebes
Una cullerada de llard
Un manadet d’herbes. ( llorer, sajolida, farigola )
30 gr. D’ametlles torrades.
30 gr. De pinyons
Una presa de xocolata.
¼ de litre de vi negre.
Aigua- oli - sal - i – pebre
Tallar el conill a trossos no massa grossos, es salpebre, i es deixa mentre, es talla la cansalada, i es pelen les cebes, les ametlles.
A una cassola s’enrosseix la cansalada, i es treu.
Al mateix oli si posa el conill i les cebes trossejades. Quan la cebes estan rosses, si afegeix el vi, i el manadet d’herbes. Es tapa, i es deixa coure una mitja hora a foc lent.
Es fa una picada amb les ametlles, els pinyons, i la xocolata, i es desfà amb un got gran d’aigua, i s’afegeix al conill, i es deixa coure ven tapat durant 20 minuts, fins que el conill esta ven cuit. ( jo acostumo a fer-ho, amb la meitat de llard de porc, i la meitat d’oli, però si no agrada, es fa només amb oli )
VIQUI
Seguidors
dimarts, 7 de gener del 2025
CONILL A L'EMPORDANESA
Etiquetes::
CONILL
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada