Un conill
Una cabeça d’alls
Una cullerada de farina
Llar de porc
Un got de vi blanc
Un got d’aigua
Prunes seques
Un gotet de brandi.
Primer posar les prunes a estovar amb el brandi , un parell d’hores.
Posar a una cassola el llard, o també es pot posar la meitat d’oli, i la meitat de llard, quan ja està ven calent, sufragi el conill tallat a trossos no massa grans, que ja haurem salpebrat.
Quan ja esta una mica dauradet, afegir-hi la cabeça d’alls trinxada, es deixa uns moments, vigilant que no es cremi, i si posa la cullerada de farina, i si dona unes voltes, i ja si posa el vi blanc, i l’aigua, i es deixa que vagi coent poc a poc ( si falta suc, si afegeix mes aigua i vi blanc).
Es desfà la xocolata o es ratlla, i junt amb les prunes, i el brandi, s’afegeix al conill, es deixa coure una mica mes, i ja es pot servir.
VIQUI
Seguidors
dimecres, 15 de gener del 2025
CONILL AMB PRUNES
Etiquetes::
CONILL
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada