VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 15 de gener del 2025

CONILL AMB PRUNES


Un conill

Una cabeça d’alls

Una cullerada de farina

Llar de porc

Un got de vi blanc

Un got d’aigua

Prunes seques

Un gotet de brandi.

Primer posar les prunes a estovar amb el brandi , un parell d’hores.

Posar a una cassola el llard, o també es pot posar la meitat d’oli, i la meitat de llard, quan ja està ven calent, sufragi el conill tallat a trossos no massa grans, que ja haurem salpebrat.

Quan ja esta una mica dauradet, afegir-hi la cabeça d’alls trinxada, es deixa uns moments, vigilant que no es cremi, i si posa la cullerada de farina, i si dona unes voltes, i ja si posa el vi blanc, i l’aigua, i es deixa que vagi coent poc a poc ( si falta suc, si afegeix mes aigua i vi blanc).

 Es desfà la xocolata o es ratlla, i junt amb les prunes, i el brandi, s’afegeix al conill, es deixa coure una mica mes, i ja es pot servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada