VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 8 de gener del 2025

BACALLÀ AMB PEBROTS I SALSA DE TOMAQUET (FACIL)





 BACALLÀ  AMB PEBROTS I TOMAQUET (FACIL)

4 talls de bacallà

Una llauneta de pebrot vermell

Salsa de tomàquet

Oli – sal ( poca ) – i – farina.

En un taper dessalar el bacallà, jo el poso en un taper amb aigua a la nevera, i li tinc 6 o 7 dies, sense tocar-lo, ni canviar l’aigua.

Quan l’he de fer servir, el trec al mati, i el rento bé, i el deixo un parell d’hores amb aigua neta. S’escorre, i es seca amb paper de cuina, i ja es pot fregir.

Agafarem els talls de bacallà que ja tindrem dessalats, i s’agafa una tira de pebrot vermell i s’embolica amb cada tall de bacallà, i s’aguanta amb un escuradents.

Es passa per farina, i es fregeix una mica.

Es posa per sobre la salsa de tomàquet, i es deixa coure uns 10 minuts, vigilant que no s,enganxi.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada