BACALLÀ AMB PEBROTS I TOMAQUET (FACIL)
4 talls de bacallà
Una llauneta de pebrot vermell
Salsa de tomàquet
Oli – sal ( poca ) – i – farina.
En un taper dessalar el bacallà, jo el poso en un taper amb aigua a la nevera, i li tinc 6 o 7 dies, sense tocar-lo, ni canviar l’aigua.
Quan l’he de fer servir, el trec al mati, i el rento bé, i el deixo un parell d’hores amb aigua neta. S’escorre, i es seca amb paper de cuina, i ja es pot fregir.
Agafarem els talls de bacallà que ja tindrem dessalats, i s’agafa una tira de pebrot vermell i s’embolica amb cada tall de bacallà, i s’aguanta amb un escuradents.
Es passa per farina, i es fregeix una mica.
Es posa per sobre la salsa de tomàquet, i es deixa coure uns 10 minuts, vigilant que no s,enganxi.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada