VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 13 de novembre del 2024

OUS FARCITS


 

OUS FARCITS

6 ous

Una salsitxa

½ terrina de pernil a dauets ( ja ho venen trinxat)

Una mica de samfaina, o tomàquet fregit

Beixamel, o tomàquet fregit

Formatge ratllat.

Jo ho vaig fer amb restos que tenia al congelador amb tapers petits, per treu-ho del mig.

Tallat la salsitxa a trossets, i passar-la per la paella, junt amb els daus de pernil. Trinxar amb el 1-2-3-.

Bullir 10 minuts els ous i pelar-los. Partir-los, traure el rovell, i aixafar-los junt amb la salsitxa, i el pernil picat .

No posar-hi sal, dons el pernil ja en te. Afegir-hi una  mica de samfaina, o tomàquet fregit ( el que tingueu, jo perquè tenia una mica de samfaina ) i anar-ho barrejant bé i que quedi una massa suau, si quedés massa espès, afegir-hi unes gotes de llet.

Omplir els ous, posar-hi la beixamel a sobre, o tomàquet fregit, i formatge ratllat, i al forn fins que quedin daurats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada