Ingredients:
- 16 pebrots del piquillo (en conserva) - ¼ de llagostins - 12 palets de cranc
- Tomàquet fregit -1 gra d'all - 1 ceba - 300 ml de nata líquida
Oli dʻoliva i sal
PER LA BEIXAMEL.
2 cullerades d'oli o mantega
½ litre de llet
sal i pebre blanc
Elaboració:
En un cassó tirem la farina, amb 2 cullerades d'oli o mantega( a mi m’agrada més amb mantega ) es remou durant aproximadament 3 minuts, sense deixar de remenar es va abocant la llet calenta molt a poc a poc perquè no es formin grumolls, quan la barreja tingui una consistència fina posar-hi una mica de sal amb sal.
Sense deixar de remenar suaument, es deixa coure entre 10 o 15 minuts.
Amb l'all i la ceba finament tallats sofregim amb una mica d'oli i abans que s'acabin de fer hi afegim els llagostins pelats.
Quan quedi una mica torrat, ho barregem amb la beixamel.
Es trossegen els palets de mar (reservem 2 per a la salsa) i els afegim a l'anterior i es remou molt bé.
Amb l'ajuda d'una cullereta, ompliu els pebrots (reserveu-ne 4 per a la salsa) i deixeu-los al plat.
Preparem la salsa en una paella, tirem la nata i unes cullerades de tomàquet fregit, s'incorporen 4 pebrots del piquillo i 2 palets de mar, quan estigui a punt de bullir afegim sal i ho triturem.
Cobrim els piquillos amb la salsa i introduïm al forn el temps suficient per escalfar.
Ingredients:
- 16 pebrots del piquillo (en conserva) - ¼ de llagostins - 12 palets de cranc
- Tomàquet fregit -1 gra d'all - 1 ceba - 300 ml de nata líquida
Oli dʻoliva i sal
PER LA BEIXAMEL.
2 cullerades d'oli o mantega
½ litre de llet
sal i pebre blanc
Elaboració:
En un cassó tirem la farina, amb 2 cullerades d'oli o mantega( a mi m’agrada més amb mantega ) es remou durant aproximadament 3 minuts, sense deixar de remenar es va abocant la llet calenta molt a poc a poc perquè no es formin grumolls, quan la barreja tingui una consistència fina posar-hi una mica de sal amb sal.
Sense deixar de remenar suaument, es deixa coure entre 10 o 15 minuts.
Amb l'all i la ceba finament tallats sofregim amb una mica d'oli i abans que s'acabin de fer hi afegim els llagostins pelats.
Quan quedi una mica torrat, ho barregem amb la beixamel.
Es trossegen els palets de mar (reservem 2 per a la salsa) i els afegim a l'anterior i es remou molt bé.
Amb l'ajuda d'una cullereta, ompliu els pebrots (reserveu-ne 4 per a la salsa) i deixeu-los al plat.
Preparem la salsa en una paella, tirem la nata i unes cullerades de tomàquet fregit, s'incorporen 4 pebrots del piquillo i 2 palets de mar, quan estigui a punt de bullir afegim sal i ho triturem.
Cobrim els piquillos amb la salsa i introduïm al
forn el temps suficient per escalfar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada