VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 28 de maig del 2024

PEBROTS DE PIQUILLO FARCITS DE MARISC

 


Ingredients:

- 16 pebrots del piquillo (en conserva)  - ¼ de llagostins  - 12 palets de cranc  

- Tomàquet fregit  -1 gra d'all -  1 ceba - 300 ml de nata líquida

 Oli dʻoliva i sal

 PER LA BEIXAMEL.

 2 cullerades d'oli o mantega

 ½ litre de llet

sal i pebre blanc

Elaboració:

En un cassó tirem la farina, amb 2 cullerades d'oli o mantega( a mi m’agrada més amb mantega ) es remou durant aproximadament 3 minuts, sense deixar de remenar es va abocant la llet calenta molt a poc a poc perquè no es formin grumolls, quan la barreja tingui una consistència fina posar-hi una mica de sal  amb sal.

Sense deixar de remenar suaument, es deixa coure entre 10 o 15 minuts.

 Amb l'all i la ceba finament tallats sofregim amb una mica d'oli i abans que s'acabin de fer hi afegim els llagostins pelats.

 Quan quedi una mica  torrat, ho barregem amb la beixamel.

Es trossegen els palets de mar (reservem 2 per a la salsa) i els afegim a l'anterior i es remou molt bé.

 Amb l'ajuda d'una cullereta, ompliu els pebrots (reserveu-ne 4 per a la salsa) i deixeu-los al plat.

Preparem la salsa en una paella, tirem la nata i unes cullerades de tomàquet fregit, s'incorporen 4 pebrots del piquillo i 2 palets de mar, quan estigui a punt de bullir afegim sal i ho triturem.

 Cobrim els piquillos amb la salsa i introduïm al forn el temps suficient per escalfar.

Ingredients:

- 16 pebrots del piquillo (en conserva)  - ¼ de llagostins  - 12 palets de cranc  

- Tomàquet fregit  -1 gra d'all -  1 ceba - 300 ml de nata líquida

 Oli dʻoliva i sal

 PER LA BEIXAMEL.

 2 cullerades d'oli o mantega

 ½ litre de llet

sal i pebre blanc

Elaboració:

En un cassó tirem la farina, amb 2 cullerades d'oli o mantega( a mi m’agrada més amb mantega ) es remou durant aproximadament 3 minuts, sense deixar de remenar es va abocant la llet calenta molt a poc a poc perquè no es formin grumolls, quan la barreja tingui una consistència fina posar-hi una mica de sal  amb sal.

Sense deixar de remenar suaument, es deixa coure entre 10 o 15 minuts.

 Amb l'all i la ceba finament tallats sofregim amb una mica d'oli i abans que s'acabin de fer hi afegim els llagostins pelats.

 Quan quedi una mica  torrat, ho barregem amb la beixamel.

Es trossegen els palets de mar (reservem 2 per a la salsa) i els afegim a l'anterior i es remou molt bé.

 Amb l'ajuda d'una cullereta, ompliu els pebrots (reserveu-ne 4 per a la salsa) i deixeu-los al plat.

Preparem la salsa en una paella, tirem la nata i unes cullerades de tomàquet fregit, s'incorporen 4 pebrots del piquillo i 2 palets de mar, quan estigui a punt de bullir afegim sal i ho triturem.

 Cobrim els piquillos amb la salsa i introduïm al

         forn el temps suficient per escalfar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada