VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 13 de maig del 2024

BLEDES AMB TEXTURES DIFERNTS

 

Ingredients:

- 1 kg de bledes

- 25 g de pernil greixós

- 2 pastanagues

- 1 patata

- 1 ou

- farina

- oli

- sal

- alls

- aigua

 

Per començar, en una paella amb una mica d'oli salteu els alls laminats.

Quan estiguin dauradets, afegiu-hi la patata i la pastanaga, ja pelades i tallades a làmines molt fines amb una mandolina, i salteu-ho durant un parell de minuts.

Seguidament, afegiu-hi les fulles de bledes tallades a trossos, la sal,  i el pernil tallat a trossos i salteu-ho tot junt durant un parell de minuts més.

A continuació, afegiu-hi una mica de farina i remeneu-ho bé.

 

 Quan la farina estigui ben desfeta, poseu-hi una mica d'aigua, torneu-ho a remenar i deixeu-ho coure durant uns 5 minuts més.

 

Mentrestant, en una paella amb oli abundant fregiu els tronxos de les bledes que haureu arrebossat amb ou i farina.

I ja per acabar, emplateu el saltat de bledes i col·loqueu-hi els tronxos arrebossats per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada