INGREDIENTS:
- 3 ous
–
–
–
una tasseta d’anís, una tasseta d’oli de girasol
– una taceta de llet
–
la ratlladura d’una llimona
– un sobre de llevat en pols.
Batre
els 3 ous amb el sucre, fins que quedin esponjosos, afegir-hi la llet, l’anís,
i l’oli, i la ratlladura de llimona, barrejar-ho i posar-hi la farina. Batre
una mica perquè no quedin grumolls, i posar-hi el llevat en pols. Remenar-ho
bé, i abocar-ho a una plata d’anar al forn untada amb una mica d’oli.
Posar-ho
al forn 30 o 35 minuts, això depèn de cada forn. Per saber-ho, punxar-la amb un
escuradents.
L’oli
te de ser de gira-sol, perquè no te sabor. Si en lloc d’anís hi voleu posar vi
dolç també va bé. Espero que us agradi.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada