VIQUI

VIQUI

Seguidors

divendres, 14 de juliol del 2023


                  

INGREDIENTS:


 -1 carbassó gran o 2 de mitjans

- 1 ou


- 1 grapat de formatge ratllat


-1 dent d'all picat 


- Julivert fresc picat (al gust)


-1 culleradeta de Maizena

 
 - Farina 


 -  Sal -Pebre  

- Oli d'oliva (per fregir)


Rentem el carbassó, tallem les puntes i el ratllem amb la part gruixuda del ratllador.


 Ho posem a n'un colador per tal que el carbassó deixi anar l'aigua.


 Salem, removem i deixem reposar durant 30 min - 1 hora.

Passat el temps de repòs, fiquem el carbassó en un bol.


 Afegim l'ou, el julivert i l'all picat, el formatge ratllat, el pebre i la culleradeta de Maizena.


Rectifiquem de sal i ho barregem bé.Afegim la farina fins obtenir una textura adequada (jo vaig posar uns 100g aprox.).


Ha de quedar tirant a espès, però tampoc excessivament espès!


Un cop feta la pasta del bunyol, posem una paella al foc amb dos dits d'oli, i quan estigui ben calent anirem tirant cullerades soperes de la pasta de carbassó.


 Intentarem que quedin més o menys rodonets (he dit intentarem perque els meus molt rodonets no eren, però el sabor és el que importa).


 Quan estiguin dauradets d'una banda, els donem la volta i esperem que es daurin per l'altra.

Els posarem sobre paper absorbent perque absorveixi l'excès d'oli.
I llest! Els podeu menjar freds o calents. Jo els prefereixo calents, així estan més cruixents

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada