VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 6 de març del 2023

CONILL AMB PINYA I MOSCATELL


 


 1 conill

1 pinya, o un pot de pinya

1 got de moscatell

1 got de vi blanc

Oli

4 o 5 grans d’all

1 cullerada de sucre,( millor si pot ser moreno )

 3 cullerades soperes de Vinagre

  sal

Tallarem el conill no massa gros, el salem, i amb oli el farem enrossir, junt amb els grans d’all.

Retirarem el conill, i fregirem una mica la pinya tallada a daus.

Hi tirarem el got de moscatell, el got de vi blanc, el vinagre , i el sucre.

Deixem un minut perquè es desfaci el sucre, i posem el conill, i tapem la cassola i ho deixem 30 minuts,a foc baix, però  amb molta cura de que no s’enganxi.

Si la pinya és de pot, es pot anar afegint una mica de suc, i del contrari, una mica d’aigua, si veiem que hi fa falta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada