1 conill
1 pinya, o un pot de pinya
1 got de moscatell
1 got de vi blanc
Oli
4 o 5 grans d’all
1 cullerada de sucre,( millor si pot ser moreno )
3 cullerades soperes de Vinagre
sal
Tallarem el conill no massa gros, el salem, i amb oli el farem enrossir, junt amb els grans d’all.
Retirarem el conill, i fregirem una mica la pinya tallada a daus.
Hi tirarem el got de moscatell, el got de vi blanc, el vinagre , i el sucre.
Deixem un minut perquè es desfaci el sucre, i posem el conill, i tapem la cassola i ho deixem 30 minuts,a foc baix, però amb molta cura de que no s’enganxi.
Si la pinya és de pot, es pot anar afegint una mica de suc, i del contrari, una mica d’aigua, si veiem que hi fa falta
VIQUI
Seguidors
dilluns, 6 de març del 2023
CONILL AMB PINYA I MOSCATELL
Etiquetes::
CONILL
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada