VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 22 de febrer del 2023

CONILL AMB CAVA


 

1 conill

100 g. De cansalada virada

Una ceba

½ k. De xampinyons

2 – o – 3 grans d’all

Un parell de cullerades de tomàquet  ja fregit

Un polset de farina

Mitja ampolla de cava sec que ha quedat d’algun dinar

Un ramet d’herbes

Una cullerada de llar- o – d’oli

Sufragi el conill, junt amb la cansalada virada.

 

Treure’l, i sufragi la ceba   amb el mateix oli, i si en falta afegir-ne, quan està casi cuita trinxar-hi el dos grans d’all, i el tomàquet.

Quan esta rosset, afegir-hi la farina, donar-hi unes voltes vigilant que no es torri massa, i posar-hi el cava.

Ja si pot posar el conill, la cansalada, i el ramet d’herbes, i deixar-ho coure una estoneta, fins que el conill estigui ven cuit.

 

No deixar que es sequi massa, si cal, afegir-hi una mica d’aigua calenta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada