1 conill
100 g. De cansalada virada
Una ceba
½ k. De xampinyons
2 – o – 3 grans d’all
Un parell de cullerades de tomàquet ja fregit
Un polset de farina
Mitja ampolla de cava sec que ha quedat d’algun dinar
Un ramet d’herbes
Una cullerada de llar- o – d’oli
Sufragi el conill, junt amb la cansalada virada.
Treure’l, i sufragi la ceba amb el mateix oli, i si en falta afegir-ne, quan està casi cuita trinxar-hi el dos grans d’all, i el tomàquet.
Quan esta rosset, afegir-hi la farina, donar-hi unes voltes vigilant que no es torri massa, i posar-hi el cava.
Ja si pot posar el conill, la cansalada, i el ramet d’herbes, i deixar-ho coure una estoneta, fins que el conill estigui ven cuit.
No deixar que es sequi massa, si cal, afegir-hi una mica d’aigua calenta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada