VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 20 de febrer del 2023

CANELONS DE PEIX I MARISC


Ingredients:


- 250 g de lluç en una peça

- 250 g de rap en una peça

- 250 g de gambes

- 250 g de musclos de roca

- plaques de canelons

- 1 ceba

- 100 g de formatge ratllat parmesà

- 1 copa de brandi

- sal i oli

Per a la beixamel: ( jo sempre hi ratllo, mitja ceba )

- 1 l de llet

- pebre blanc

- nou moscada

- farina

- mantega

 

Poseu una mica de mantega en una paella, i un cop fosa, afegiu-hi la farina, remeneu-ho fins que s'hagi cuit una mica, i a continuació, aneu-hi tirant la llet i aneu remenant fins que us quedi una pasta ben homogènia. Salpebreu.

 Per fer el farcit dels canelons, daureu la ceba trinxada en una paella amb una mica d'oli.

Talleu el peix a daus i afegiu-lo a la ceba.

 Poseu-hi també els musclos prèviament bullits, i picats.

Deixeu-ho coure una mica, i flamegeu-ho amb el brandi.

 Quan l'alcohol ja s'hagi reduït, aboqueu-hi unes cullerades de beixamel per donar consistència al farcit. 2 o 3 minuts després, ja tindreu el farcit a punt.

Tot seguit, ompliu les plaques de canelons amb el farcit. Poseu una mica de beixamel al fons d'una safata, col·loqueu-hi els canelons al damunt, cobriu-los amb més beixamel i amb el formatge ratllat.

 

Tingueu en compte que la pasta no ha de bullir gaire, per evitar que no es trenqui quan la manipuleu.

Gratineu-los al forn durant 5 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada