2 o 3 pilotes
per cap
2 gambes per cap
2 potets de xampinyons sencers
½ carxofa per cap
Pèsols
Una ceba no massa grossa
2 grans d’all
Una mica de tomàquet.
½ gotet de vi sec
Una pastilla de brou de peix
Fregir les carxofes partides i enfarinades.
Fregir les pilotetes, i passar les gambes un moment per
la paella
( molt poquet )
PICADA
8 o 10 , Ametlles torrades, all, julivert, i dues maries
, i un raget de brandi
Sufragi la ceba amb els dos grans d’all tot ven trinxat,
afegir-hi el tomàquet, i quan ja està ven sofregit, afegir-hi el vi.
Deixar que es redueix-hi.
A un cassó posar-hi aigua i desfer la pastilla de brou de peix. I quan bulli
posar-la a la cassola, i tot seguit els xampinyons, les carxofes fregides, les
pilotes, i un grapat de pèsols deixar que faci una mica de xup...xup.
Fer una picada amb ametlles torrades, dues maries, un gra
d’all, julivert i un raget de brandi. Afegir-ho a la cassola uns 4 o 5 minuts.
Quan ja està posar-hi les gamber per sobre, i apagar
el foc, i deixar-ho tapat una estoneta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada