VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 23 de gener del 2023

PILOTES AMB GAMBES, I XAMPINYONS


2 o 3 pilotes per cap

2 gambes per cap

2 potets de xampinyons sencers

½  carxofa per cap

Pèsols

Una ceba no massa grossa

2 grans d’all

Una mica de tomàquet.

½ gotet de vi sec

Una pastilla de brou de peix

Fregir les carxofes partides i enfarinades.

Fregir les pilotetes, i passar les gambes un moment per la paella

( molt poquet )

PICADA

8 o 10 , Ametlles torrades, all, julivert, i dues maries , i un raget de brandi

Sufragi la ceba amb els dos grans d’all tot ven trinxat, afegir-hi el tomàquet, i quan ja està ven sofregit, afegir-hi el vi.

Deixar que es redueix-hi.  

A un cassó posar-hi aigua i desfer la   pastilla de brou de peix. I quan bulli posar-la a la cassola, i tot seguit els xampinyons, les carxofes fregides, les pilotes, i un grapat de pèsols deixar que faci una mica de xup...xup.

Fer una picada amb ametlles torrades, dues maries, un gra d’all, julivert i un raget de brandi. Afegir-ho a la cassola uns 4 o 5 minuts.

Quan ja està posar-hi les gamber per sobre, i apagar

 el foc, i deixar-ho tapat una estoneta.           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada