VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 18 de gener del 2023

SARDINES ESCABETXADES


- 1 kg de sardines fresques

- ½ cabeça d’alls

- 1 ceba mitjana

- ½ pebrot verd

- ½ pebrot vermell

- ½ pebrot groc

- 1 fulla de llorer

- 1 branca de farigola

- 1 branca d’orenga

 -  sal

- 1 cullerada de pebre vermell

- Un got de vinagre de vi

- 300 g d’oli d’oliva verge

LA PREPARACIÓ

Netegem les sardines de les tripes. Les salem, les enfarinem i les fregim en oli molt calent. Les reservem.

 A part, en una cassola oli i hi sofregim els alls pelats.

A continuació, hi afegim la ceba i els pebrots tallats a tires primes.

 Quan agafin color, hi afegim una cullerada de pebre vermell i les herbes aromàtiques.

Ho apartem del foc i hi incorporem la resta de l’oli i el vinagre.

 

 Hi afegim les sardines i les deixem cuinar un parell de minuts a foc molt lent , deixar-les que refredin 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada