- 1 kg de sardines fresques
- ½ cabeça d’alls
- 1 ceba mitjana
- ½ pebrot verd
- ½ pebrot vermell
- ½ pebrot groc
- 1 fulla de llorer
- 1 branca de farigola
- 1 branca d’orenga
- sal
- 1 cullerada de pebre vermell
- Un got de vinagre de vi
- 300 g d’oli d’oliva verge
LA PREPARACIÓ
Netegem les sardines de les tripes. Les salem, les enfarinem i les fregim en oli molt calent. Les reservem.
A part, en una cassola oli i hi sofregim els alls pelats.
A continuació, hi afegim la ceba i els pebrots tallats a tires primes.
Quan agafin color, hi afegim una cullerada de pebre vermell i les herbes aromàtiques.
Ho apartem del foc i hi incorporem la resta de l’oli i el vinagre.
Hi afegim les sardines i les deixem cuinar un parell de minuts a foc molt lent , deixar-les que refredin
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada