VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 17 d’octubre del 2022

MELINDROS


Ingredients:

 - ¼ de k. de mantega  

– ½ k. de farina

– 2 ous

– 350 g. de sucre

– 1 copeta d’anís, en lloc d’anís, si pot posar una cullerada de vainilla.

– un polset de bicarbonat

– ratlladura de llimona.


Una miqueta de sucre glas, per espolsar-hi, una vegada ja cuits


Batre els ous  ( guardar una clara ) junt amb la ratlladura de llimona i el sucre fins que quedi espumós, afegir- hi l’anís, la mantega, el carbonat i amassar-ho amb les mans.


Untar una placa de forn i anar fent pilotes allargats sobre la placa

( es millor fer-ho amb la manega pastissera )

 

Pintar-les amb la clara que em guardat batuda i esposar-hi una mica de sucre que ja haurem guardat. Posar-ho al forn 12 o 13 minuts, 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada