PURÉ DE SIGRONS (humus)
-1/2 quilo de cigrons bullits ( en guardem uns
quants per decorar)
- 4 grans d'all pelats
- sal
- una llimona
- 1/2 decilitre d'aigua
- 1/2 iogurt natural
- oli d'oliva
- 2 pastanagues
- 4 branques d'api (la part més
blanca)
- 2 cors d'enciam
Preparació
Pelem les pastanagues i les tallem en forma de
bastons del mateix gruix d'un llapis.
Pelem les branques d'api com les pastanagues i
les posem amb aigua i gel.
Rentem les fulles d' enciam, escorrentles
molt bé perque no hi quedi gens d'aigua.
Posem tots els altres ingredients en un pot alt i
estret i
triturem fins a obtenir un puré lleugeret.
Ho posem en un bol, decorem amb uns cigrons
bullits per sobre, i un raig d'oli d'oliva, julivert
a sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada