VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 22 de novembre del 2022


 

PURÉ DE SIGRONS (humus)

 

 -1/2 quilo de cigrons bullits ( en guardem uns

 quants per  decorar)


- 4 grans d'all pelats


 - sal


-  una llimona (el suc)


 - 1/2 decilitre d'aigua


 - 1/2 iogurt natural


- oli d'oliva 


- 2 pastanagues


 - 4 branques d'api (la part més blanca)


 - 2 cors d'enciam


Preparació


Pelem les pastanagues i les tallem en forma de

 bastons del mateix gruix d'un llapis.

 

Pelem les branques d'api com les pastanagues i

les posem amb aigua i gel.


Rentem les fulles d' enciam, escorrentles

molt bé perque no hi quedi gens d'aigua.


 Posem tots els altres ingredients en un pot alt i

 estret i

 triturem fins a obtenir un puré lleugeret.


Ho posem en un bol, decorem amb uns cigrons

 bullits per sobre, i un raig d'oli d'oliva, julivert

 a sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada