1 kg de llagostins
Oli d'oliva
4 grans d'all
1 tasseta de whisky
Julivert picat
PREPARACIÓ:
Tallar els llagostins per la meitat, de cap a cua.
En una paella, tira l'oli i els alls ben picats i fregeix uns moments, perquè de seguida es cremen.
En una safata de forn, col·loquem els llagostins amb la closca cap avall fent-hi sobre l'oli amb els alls.
Fiquem al forn i quan veiem que les cues dels llagostins es recullen, traiem, empolvorem el julivert picat, encenem el whisky (serà més fàcil si prèviament ho escalfem) i ho aboquem sobre els llagostins.
Després d'un parell de minuts, se serveix.
VIQUI
Seguidors
dijous, 18 d’agost del 2022
LLAGOSTINS AL WHIKY
Etiquetes::
MARISC
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada