VIQUI

VIQUI

Seguidors

divendres, 12 d’agost de 2022

ANELLES DE POMA ARREBOSSADES


 

Ingredients (unes 24/30 rodanxes):

         3 o 4 pomes

        1 ou

         100 ml. de llet

         100 grams de farina

         Mig sobre de llevat en pols        

       1 cullerada de mantega

       Un raig de vi dolç

         canyella en pols,

           sucre i oli d’oliva

   Fer-ho amb una sola poma,( si es la primera vegada) surtiran unes 8/10 rodanxes fines i la part proporcional de la resta d'ingredients (aproximadament).

 Recordeu que podem substituir la mantega (fosa) per la mateixa quantitat d'oli d'oliva.

 

Es pelen les pomes, es treuen els cors i es tallen a rodanxes. S’estenen en un plat i es reguen amb el vi, sucre i canyella. Es deixen reposar un parell d’hores o, amb una hora n'hi ha prou si es te pressa.

Preparem la pasta: farina, ou, llet, oli (un raig), llevat i mantega desfeta. I, si es vol i ja no el necessitem una mica de suc de la maceració de les rondaxes de poma.

Arrebossar les pomes amb la massa.

Fregir en una paella amb força oli i ben calent.

Escórrer en un plat amb paper

Espolsar amb sucre (opcional)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada