Molt apropiats per els vegetarians
Ingredients
Un carbassó petitet
Mitja ceba
Una pastanaga
Una tasseta d’oli
Una taceta d’aigua
Un ou
½ sobre de llevadura
Farina la que admeti
Oli – sal – i - pebre
Ratllar el carbassó, la ceba i la pastanaga.
A part posar l’oli junt amb l’aigua, i anar-hi barrejant la farina. Espolsar-hi el ½ sobre de llevat i una vegada ven absorbida la farina, hi posarem tot el que tenim ratllat, salpebrar, i anar-ho incorporant tot.
Ha de quedar una massa consistent, però no dura.
Posar oli a la paella, i amb una cullera anar fregint els bunyols.
Son molt bons.
VIQUI
Seguidors
dijous, 25 d’agost del 2022
BUNYOLS DE CARBASSÓ, PASTANAGA I CEBA
Etiquetes::
BUNYOLS,
CARABASSONS i CARBASSA
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada