1/2 Pollastre o 2 pits
50 gr. De mantega
2 patates
200 gr de xampinyons
Una ceba
2 ous
3 cullerades de formatge ratllat
Pa ratllat
Sal – i – pebre.
Fregir el pollastre a trossets, no massa grans.
Fer el puré de les patates, barrejar-hi el formatge ratllat
A una paella fregir la ceba tallada ven fina.
i afegir-hi els xampinyons, i un cop fred, un ou, batut, i salpebrar.
Barrejar-ho tot, i omplir les cassoletes, o si teniu conxes també queda molt maco.
Pintar-ho amb l’altre ou batut, espolsar-hi el pa ratllat i al forn.
VIQUI
Seguidors
dimarts, 5 de juliol del 2022
CASSOLETA DE POLLASTRE I XAMPINYONS
Etiquetes::
POLLASTRE
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada