VIQUI

VIQUI

Seguidors

divendres, 1 de juliol de 2022

PEBROTS DEL PIQUILLO, FARCITS DE LLAGOSTINS


 

Ingredients.

Una llauneta de pebrots

Llagostins (ser congelats)

Ceba

Tomàquet pot ser fregit

Crema de llet

Brandi

Sal – i – pebre

Oli

Posar-hi els llagostins trossejats, i deixar-ho 2 minuts, i els flamejarem, tot seguit els traurem.

Trinxar la ceba ven petita i sofregir-la, sense que es faci rosa.

Afegir-hi el tomàquet, si es natural, el deixarem coure 10 minuts, si és fregit només donar-hi unes voltes perquè s’integri bé, i salpebrar.

Afegir-hi la crema de llet, i deixar espessir.

Guardar una mica de salsa, per posar a sobre de cada pebrot.

Afegir-hi els llagostins, uns moments. Deixar-ho refredar.

Un cop fred farcir els pebrots, i posar-los a una safata i als posarem al forn fluix uns 10 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada