Ingredients .
2 sípies
Un gotet de vi blanc
4 grans Alls
Una ceba
Una patata o pèsols.
Ñores
Oli – Sal
Llorer – Farigola – Romaní
Picada alls, julivert, i ametlles torrades
Tallar la sípia i posar-la a bullir amb una branqueta de les, i herbes, aigua, i el vi.
Sofregir els alls i la ceba, junt amb un parell de nyores.
Escorre la sípia, i posar-la a un altre cassola.
Amb el suc de bullir la sípia, afegir-hi i el sofregit de alls, ceba, i nyores, i triturar tot i posar-ho a sobre la sípia, i afegir-hi patates tallades a cantos, i fregides, o pèsols.
Deixar-ho coure 15 minuts. Fer una picada, afegir-la a la sípia, i deixar-hi 5 minuts més.
Deixar-la reposar una estoneta abans de servir
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada