VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 10 de maig de 2022

SIPIA GUISADA


Ingredients .

2 sípies

Un gotet de vi blanc

4 grans Alls

Una ceba

Una patata o pèsols.

Ñores  

Oli – Sal  

Llorer – Farigola – Romaní

Picada alls, julivert, i ametlles torrades

Tallar la sípia i posar-la a bullir amb una branqueta de les, i herbes, aigua, i el vi.

Sofregir els alls i la ceba, junt amb un parell de nyores.

Escorre la sípia, i posar-la a un altre cassola.

Amb el suc de bullir la sípia, afegir-hi i el sofregit de alls, ceba, i nyores, i triturar tot i posar-ho a sobre la sípia, i afegir-hi patates tallades a cantos, i fregides, o pèsols.

Deixar-ho coure 15 minuts. Fer una picada, afegir-la a la sípia, i deixar-hi 5 minuts més.

Deixar-la reposar una estoneta abans de servir


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada