Ingredients
2 llaunetes de pebrots del piquillo
Un tall de bacallà
Farina - Un ou - Oli
Beixamel clareta
Posar el bacallà a bullir una mica, i picar-lo petit amb el ganivet.
Barrejar el bacallà amb la beixamel.
Passar el pebrots per la paella. Guardar-ne un parell per la salsa.
Passar-los, per farina i ou, i fregir
Posa’ls ven posat a la safata que s’han de servir.
SALSA DE PEBROTS DEL PIQUILLO
Ingredients:
Dos pebrots del piquillo
una ampolla de crema de llet
3 grans d’all
1 got de vi blanc
oli , sal , i pebre.
Posar el pebrot a la paella amb oli , i els alls, donar-hi unes voltes i afegir-hi el vi , deixar que s’evapori una mica i posar-hi la crema de llet .
Passar-ho tot per la batedora i servir calent per sobre dels pebrots.
També pot servir per el peix o carn .
VIQUI
Seguidors
divendres, 13 de maig del 2022
PEBROTS DEL PIQUILLO FARCITS DE BACALLÀ
Etiquetes::
FARCITS,
PEBROTS FARCITS
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada