VIQUI

VIQUI

Seguidors

divendres, 13 de maig de 2022

PEBROTS DEL PIQUILLO FARCITS DE BACALLÀ


 


Ingredients

2 llaunetes de pebrots del piquillo

Un tall de bacallà

Farina  -  Un ou  - Oli

Beixamel clareta

Posar el bacallà a bullir una mica, i picar-lo petit amb el ganivet.

Barrejar el bacallà amb la beixamel.

Passar el pebrots per la paella. Guardar-ne un parell per la salsa.

 Passar-los, per farina i ou, i fregir

Posa’ls ven posat a la safata que s’han de servir. 

SALSA DE  PEBROTS  DEL  PIQUILLO

Ingredients:

 Dos pebrots del piquillo

una ampolla de crema de llet

 3 grans d’all

 1 got de vi blanc

  oli , sal , i pebre.

 Posar el pebrot a la paella amb oli , i els alls, donar-hi unes voltes i afegir-hi el vi , deixar que s’evapori una mica i posar-hi la crema de llet .

Passar-ho tot per la batedora i servir calent per sobre dels pebrots.

També pot servir per el peix o carn .


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada