4 pomes
4 ous
150 gr de sucre
150 gr de farina
160 ml de llet
80 gr de mantega
1 sobre de Royal
una mica de sal
aroma de vainilla (o ratlladura de llimona)
Com la coca de poma
Per començar, posarem en un bol els ous, un pessic de sal i el sucre.
Batrem amb les varetes elèctriques, fins que vegem
que la barreja està força cremosa i que, almenys,
n'ha doblat el volum.
Afegirem llet, de mica en mica, integrant-la a la
barreja amb les varetes a baixa velocitat.
Incorporarem també la mantega (La mantega ha
d'estar fosa, però mai calenta) tornarem a barrejar,
Afegirem també l'aroma triada (en el meu cas he
posat una culleradeta de vainilla)
Barrejarem la farina i el llevat i les incorporarem també a la barreja, poc a poc ho anirem incorporant realitzant moviments suaus .
Passarem ara a preparar les pomes.
Hem de pelar-les, treure'ls el cor i tallar-les a làmines molt fines. (si teniu una mandolina, va molt bé)
Un cop tinguem tallades totes les pomes, les incorporarem a la barreja que havíem preparat anteriorment i mourem bé manualment, no amb les varilles
Ja només ens queda abocar aquesta massa al motlle on vulguem fer el pastís, posant paper de forn al fons del motlle.
Posem el pastís de poma al forn, que ha d'estar preescalfat, i cuinarem amb calor amunt i avall a una temperatura d'uns 180ºC, per saber si esta cuit.
El punxarem amb un escuradents.
VIQUI
Seguidors
dimecres, 4 de maig del 2022
COCA DE POMA
Etiquetes::
PASTISSOS
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada