VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 1 de febrer de 2022

REBAIXINAL

 

Aquesta recepta és molt antiga, es  feia, quan a les casses, no hi habia casi ser... de res....

La recepta, és de la meva amiga Anna Maria Carulla, que potser molts la recordareu, perquè va ser la cuinera de T V · 3 durant alguns anys, i que va ser alla¡à on la vaig coneixer, i des de les hores, som molt bones amigues

Ingredients:


 - una patata

– una ceba

- una pastanaga

– un grapadet d’arròs

 –una  boleta de sagí

- una pastilla de brou concentrat

 - farina.

– sal i oli.

 

Agafar el sagí i premsar-lo bé amb la farina ,

 posar-ho a bullir amb la patata  la ceba i la

 pastilla de brou,  1 hora.


Tot seguit traure el sagí i triturar. Tornar-ho al

 foc i posar-hi l’arròs. Té de quedar una mica

 claret.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada