VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 26 de gener del 2022

LLOM AMB MEL I MOSTASSA

 

800 grans de llom de 2 color  tota en un tros


 Una taceta de  mel


Un potet  de mostassa de dijon


1 tassa de oli (mida de cafè)


Una cullerada de llar


Una copeta de brandi


Sal i pebre.

 

Salpebrar el llom


Lligar el tros de llom, o carn magre , i amb el llar


 enrrosir-lo una mica a una paella.,tot seguit untar-


lo amb la mel i la mostassa .


Posar-lo al forn amb la tassa d'oli a 170 graus durant uns 30 minuts ( té que queda rosat de dins) .

 

Afegir-hi la copeta de brandi.

 De en quant en quant hi ha que banyar-lo amb el seu suc..

Quan sigui fred taller-lo finet, i acompanyar amb salsa de poma, que li va molt bé al tocino,

Però es pot acompañar amb el que es vulguis.

Bon profit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada