Ingredients
-Llom
un kilo
-El suc de 3
o quatre taronges, segons la quantitat de llom
-2 cebes
-La pell
d’una taronja
-Ametlles
crues laminades
-Una ampolleta de crema de llet
-Una
culleradeta petita de maicena
-Una copeta
de brandi, o xeres
-Brou
-Una nou de mantega
Rostir el llom tot en un tall.
Quan ja estigui ven ros dels costats, afegir-hi el brandi, o xeres, posar-hi la ceba trinxada.
Deixar que cogui una mica, a foc fluix.
Afegir-hi el suc de les taronges, i si cal una mica de brou, i deixar que
cogui fins que estigui al punt.
Treure el tall triturar la salsa, tornar a
posar-la al foc, desfer la maicena amb una mica de brou, i fer que cogui tot
junt uns moments. Afegir-hi la crema de llet, i el llom tallat finet.
Deixar que faci la xup,xup, uns moments, i
servir adornat amb taronja tallada ben fineta, i passada per la paella amb una
mica de mantega.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada