VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 18 de gener del 2022

LLOM AMB TARONGE

 

Ingredients
 

 -Llom  un kilo

-El suc de 3 o quatre taronges, segons la quantitat de llom

-2 cebes

-La pell d’una taronja

-Ametlles crues laminades

 -Una ampolleta de crema de llet

-Una culleradeta petita de maicena

-Una copeta de brandi, o xeres

-Brou

 -Una nou de mantega 
 

Rostir el llom tot en un tall.

 Quan ja estigui ven ros dels costats, afegir-hi el brandi, o xeres, posar-hi la ceba trinxada.

 Deixar que cogui una mica, a foc fluix.
 

Afegir-hi el suc de les taronges, i si cal una mica de brou, i deixar que cogui fins que estigui al punt.

 Treure el tall triturar la salsa, tornar a posar-la al foc, desfer la maicena amb una mica de brou, i fer que cogui tot junt uns moments. Afegir-hi la crema de llet, i el llom tallat finet.

 Deixar que faci la xup,xup, uns moments, i servir adornat amb taronja tallada ben fineta, i passada per la paella amb una mica de mantega
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada