VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 11 de gener de 2022

CREMA DE XAMPINYONS, I CARABASSO

 

Ingredients 

Una cullerada de llar

Una pastilla de brou de pollastre

Un carabassó grosset

Tres pastanagues

½ k. De xampinyons

Una ceba.

Un porro

4 formatgets, o formatge crema.

Crema de llet ½ litre

Oli- sal –i – pebre.

Un gra d’all 

Sofregir la ceba, i el porro amb el llar, donar-hi unes voltes, i afegir-hi la pastanaga tallada, i el carbassó.

A part amb oli fregir els xampinyons amb el gra d’all.

Barrejar-ho tot , i que bulli una estoneta. Posar-hi sal i un polset de pebre

Apagar el foc, i posar-hi la crema de llet, i els formatgets, i triturar.

Si quedava massa espès posar-hi una mica de llet, o aigua calenta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada