Ingredients = Per 12 canelons
Una bandeja de xampinyons laminats.
Una pastanaga
Un porro
Una molla de pa sucada amb llet
Una culleradeta de farina de galeta
All – oli – sal
Julivert – i – pebre negre (un polset)
BEIXAMEL, I FORMATGE RATLLAT.
Sofregir els xampinyons, amb all i
julivert. Retirar-los, i picar-los
Amb el mateix oli sofregir, la pastanaga ratllada, o passada per l’un – dos – tres, i el porro tallat ven petit.
Posar-hi la molla de pa, i aixafar-ho be perquè s’integri, tot.
Barrejar-ho tot, i afegir-hi la culleradeta de farina de galeta.
Deixar-ho uns moments, perquè es barregin be els gustos.
Omplir els canalons que ja tindrem bullits, i posar-los a una safata per anar al forn, i cobrir-los de beixamel.
Posar-hi formatge ratllat a sobre, i al forn
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada