VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 4 de gener del 2022

CANELONS DE XAMPINYONS


Ingredients = Per 12 canelons

Una bandeja de xampinyons laminats.

Una pastanaga

Un porro

Una molla de pa sucada amb llet

Una culleradeta de farina de galeta

All – oli – sal

Julivert – i – pebre negre (un polset)


         BEIXAMEL, I FORMATGE RATLLAT.

 

Sofregir els xampinyons, amb all i

julivert. Retirar-los, i picar-los

Amb el mateix oli sofregir, la pastanaga ratllada, o passada per l’un – dos – tres, i el porro tallat ven petit.

Posar-hi la molla de pa, i aixafar-ho be perquè  s’integri, tot.

Barrejar-ho tot, i afegir-hi la culleradeta de farina de galeta.

Deixar-ho uns moments, perquè es barregin be els gustos.

Omplir els canalons que ja tindrem bullits, i posar-los a una safata per anar al forn, i cobrir-los de beixamel. 

Posar-hi formatge ratllat a sobre, i al forn


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada