VIQUI

VIQUI

Seguidors

dijous, 30 de desembre de 2021

SÍPIA OFEGADA

 

Ingredients:

Una ceba grossa

2 sépies grossetes

Patates

Una copa de brandi

Brou de peix ( pot ser una pastilla )

Oli – sal -i- pebre vermell -i- negre

ALLIOLI

Estofar la ceba tallada petita, sense deixar que es faci rossa.

Quan esta cuita posar-hi la sípia tallada a daus, no massa grans, i deixar-la coure una mica.

Posar-hi el pebre vermell, i un polset de negra, donar-hi unes voltes, i posar-hi el brandi.

Una vegada evaporat, posar-hi les patates, esqueixades a cantos no massa grossos

Cobrir justet amb  de brou de peix, ho aigua, fins que les patates siguin cuites. Posar-hi un polset de sal.

Fer un allioli claret amb bastants d’alls, i servir-lo amb una salsera, que cadascun es posi el que vulgui.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada