Les quantitats serà segons els comença’ls
Ingredients;
Galets grossos
Carn picada de vedella i de porc
Un carpó de pollastre
Ossos d'espina
Ossos de vedella
Un os de pernil
Porro - Api
Pastanagues.
Us estranyarà que no hi posem carn, és que no farem carn d'olla.
Fer-ho bullir 1 hora 1/2, col·lar-ho.
Amanir la carn de la pilota, amb ou, pa remullat amb llet, sal, pebre alls i julivert.
Farcir els galets.
Posar brou a una cassola de fons ample, i quan estigui a punt de bullir, anar posant els galets ben posats l'un al costat de l'altre, i que el brou només els cobreixi. Ha de bullir molt poc a poc, perquè no es girin, i anar-hi afegint brou.
No han de bullir massa, han d'estat al "dente" perquè no es trenquin.
Treure'ls del foc i afegir-hi bastant brou, que puguin créixer a fora del foc.
S'ha de fer el dia avant, així s'inflaran i no es trenca’n. Si és necessari fer-ho en dues cassoles, però que no quedin amuntegats.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada