VIQUI

VIQUI

Seguidors

dijous, 16 de desembre de 2021

ESCUDELLA




 Les quantitats serà segons els comença’ls

Ingredients;

Galets grossos

Carn picada de vedella i de porc

Un carpó de pollastre

Ossos d'espina

Ossos de vedella

Un os de pernil

Porro - Api

Pastanagues.

Us estranyarà que no hi posem carn, és que no farem carn d'olla.

Fer-ho bullir 1 hora 1/2, col·lar-ho.

Amanir la carn de la pilota, amb ou, pa remullat amb llet, sal, pebre alls i julivert.

Farcir els galets.

 Posar brou a una cassola de fons ample, i quan estigui a punt de bullir, anar posant els galets ben posats l'un al costat de l'altre, i que el brou només els cobreixi. Ha de bullir molt poc a poc, perquè no es girin, i anar-hi afegint brou.

No han de bullir massa, han d'estat al "dente" perquè no es trenquin.

Treure'ls del foc i afegir-hi bastant brou, que puguin créixer a fora del foc.

S'ha de fer el dia avant, així s'inflaran i no es trenca’n. Si és necessari fer-ho en dues cassoles, però que no quedin amuntegats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada