VIQUI

VIQUI

Seguidors

dijous, 4 de novembre de 2021

EMPEDRAT



Ingredients:

 500 g de mongetes seques cuites

  300 g de bacallà esqueixat

  1 ceba tendre

½ pebrot verd  i  ½ de vermell

 100 g. d’olives d’Aragó negres

 2 grans d’all

 2 tomàquets vermells que siguin durs

 oli, sal i pebre

.( Una llauna d’anxoves, això és optatiu )

Agafarem el bacallà que ja tindrem dessalat i ben escorregut i el tallarem petit .

En una plata i posarem el bacallà, la ceba filetejada, el pebrot tallat petit, les anxoves tallades, els dos grans d’all trinxats , el suc d’un tomàquet , i les olives,.  ho amanirem Ho deixarem macerar ½ hora perquè es barregin bé els gustos

Seguidament ja hi podem posar les mongetes, les olives, i l’altre tomàquet fet a quadrats. Si fa falta ho rectificarem de sal i ho remenarem bé . Es serveix fred. 

Alguna vegada si he tingut sigrons cuits, ho he fet amb sigrons.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada