INGREDIENTS
200
grams de cigrons cuits.
100
grams d'arròs.
1
ceba.
100
grams d'espàrrecs verds.
100
grams de xampinyons.
Unes
enciams variats.
Oli
d'oliva.
2
cullerades de vinagre..
Sal
i Pebre
Es
cou l'arròs en aigua bullint amb sal i una mica d'oli durant 18 minuts, un cop
transcorregut aquest temps s'escorre, es refresca i es reserva.
Es
neteja i es talla la ceba tendra en quadradets.
D'altra
banda, es renten i trossegen en làmines els xampinyons.
Els espàrrecs verds s'han de tallar a bastonets.
En
una paella calenta amb una mica d'oli d'oliva, se salta a la vegada la ceba
tendra, els xampinyons i els espàrrecs, fins que s’enrossegin .
Es retiren de foc, si posa sal i s'afegeix
unes gotes de vinagre per donar-li un toc d'acidesa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada