VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 25 d’octubre de 2021

AMANIDA DE SIGRONS , ARRÒS , XAMPINYONS, I ESPÀRERECS


 INGREDIENTS 

200 grams de cigrons cuits.

100 grams d'arròs.

1 ceba.

100 grams d'espàrrecs verds.

100 grams de xampinyons.

Unes enciams variats.

Oli d'oliva.

2 cullerades de vinagre..

Sal i Pebre

Es cou l'arròs en aigua bullint amb sal i una mica d'oli durant 18 minuts, un cop transcorregut aquest temps s'escorre, es refresca i es reserva.

Es neteja i es talla la ceba tendra en quadradets.

D'altra banda, es renten i trossegen en làmines els xampinyons.

 Els espàrrecs verds s'han de  tallar a bastonets.

En una paella calenta amb una mica d'oli d'oliva, se salta a la vegada la ceba tendra, els xampinyons i els espàrrecs, fins que s’enrossegin .

 Es retiren de foc, si posa sal i s'afegeix unes gotes de vinagre per donar-li un toc d'acidesa.

En un bol per amanides o plat de servei es col·loquen els cigrons cuits com a base. Sobre els cigrons s'afegeix l'arròs cuit juntament amb tot el que hem fregit i amanides amb el vinagre. Espolsar-hi una mica de pebre per sobre. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada