VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 20 d’octubre del 2021

FIDEUS AMB CLOÏSSES

 



Ingredients:

  200 gr de fideus ploma

  28 cloïsses fines

  1 litre de brou (de gallina)

  ½ copa de xerès sec

  2 grans d'all

  Oli d'oliva, julivert i sal Per a la salsa:

  2 pastanagues

  1 pebrot vermell

  1 pebrot verd

  Oli d'oliva i sal

  2 cebes

  2 porros

  Elaboració: En primer lloc preparem la salsa, en una cassola es tira oli, quan estigui client s'afegeixen les cebes, les pastanaga, els pebrots i els porros, tot això ben picat, es sala i es deixa coure molt a poc a poc uns ¾ d'hora , un cop cuit es passa pel passapuré i es reserva.

Posar a escalfar el litre de brou, quan comenci a bullir s'agreguen els fideus es remouen i tot seguit es retiren de foc, es tapen i es deixen reposar uns 20 minuts,

(Es van fent sense foc).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada