INGREDIENTS
Ingredients:
mig quilo de carbassa
50 grams de mantega
un got de crema de llet
un rovell d'ou
una culleradeta de farina
pebre i sal
preparació:
Es pela, talla i neteja la carbassa i es cou després en aigua, amb sal, fins que estigui prou tova per escórrer bé i triturarFet el puré, es posa en una cassola un tros de mantega i la crema de llet.Quan el greix s'ha fos, s'agrega la pasta de la carabassa, pebre i sal i la culleradeta de farina.Es deixa coure a foc lent per espai de deu a quinze minuts,remenant perquè no s'enganxi, i en servir-se li afegeix el rovell d'ou batud, barrejant bé.Es pot acompanyar amr amb trossets de pa fregit, també es pot servir amb formatge ratllat per sobre. (Optatiu)
VIQUI
Seguidors
dilluns, 11 d’octubre del 2021
CARBASSA A LA FRANCESA
Etiquetes::
CARBASSA
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada