VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 11 d’octubre del 2021

CARBASSA A LA FRANCESA




 INGREDIENTS


Ingredients:

mig quilo de carbassa

50 grams de mantega

un got de crema de llet

un rovell d'ou

una culleradeta de farina

pebre i sal

preparació:

Es pela, talla i neteja la carbassa i es cou després en aigua, amb sal, fins que estigui prou tova per escórrer i triturar

Fet el puré, es posa en una cassola un tros de mantega i la crema de llet
Quan el greix s'ha fos, s'agrega la pasta de la carabassa, pebre i sal i la culleradeta de farina.

Es deixa coure a foc lent per espai de deu a quinze minuts,

remenant perquè no s'enganxi, i en servir-se li afegeix el rovell d'ou batud, barrejant bé. 

Es pot acompanyar amr amb trossets de pa fregit, també es pot servir amb formatge ratllat per sobre. (Optatiu)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada