Ingredients:
8 calamars (mitjanets)
500 gr de bolets
Un grapadet de moixernons secs
2 cullerades d'arròs
1 ceba - 2 grans d'all
Farina
2 cullerades de tomàquet fregit
1 got de vi sec
1 litre de brou de peix
Oli d'oliva
Julivert i sal
Per a la picada:
10 avellanes torrades
2 nous
2 grans d'all
2 llesquetes de pa fregit
pebre negre
Elaboració:
Per fer la picada, lamina 2 grans d'all i daura'ls en una paella amb un rajolí d'oli,en el mateix oli fregir el pa.
Introdueix tot en un morter, afegeix el pebre i picar-ho tot bé. Reserva.
Per al farciment, lamina 2 grans d'all i daura'ls en una paella amb oli.
Pica els tentacles dels calamars i ½ ceba i incorpora a la ceba.
Trinxar i afegir els bolets i els bolets secs.
Afegeix l'arròs i aboca un raig d'el brou de peix.
Cuina durant 20 minuts. Omple els calamars, i tancar amb un escuradents
Passa'ls per farina, fregeix-los en una paella amb oli, i reservar.
Per fer la salsa, pica l'altra ½ ceba i estofar-la sense que es faci rossa.
Incorpora la picada, la salsa de tomàquet, el vi i un bon raig de brou de peix.
Afegeix els calamars fregits i deixar-ho coure a foc suau durant 30/35 minuts.
VIQUI
Seguidors
dilluns, 4 d’octubre del 2021
CALAMARS FARCITS DE BOLETS
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada