VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 4 d’octubre del 2021

CALAMARS FARCITS DE BOLETS




Ingredients:

 8 calamars (mitjanets)

 500 gr de bolets

 Un grapadet de moixernons secs

 2 cullerades d'arròs

1 ceba - 2 grans d'all

Farina

 2 cullerades de tomàquet fregit

 1 got de vi sec

 1 litre de brou de peix

 Oli d'oliva

 Julivert i sal

Per a la picada:

 10 avellanes torrades

 2 nous

 2 grans d'all

 2 llesquetes  de pa fregit

pebre negre

Elaboració:

 Per fer la picada, lamina 2 grans d'all i daura'ls en una paella amb un rajolí d'oli,en el mateix oli fregir el pa.  

Introdueix tot en un morter, afegeix el pebre i picar-ho tot bé. Reserva.

 Per al farciment, lamina 2 grans d'all i daura'ls en una paella amb oli.

Pica els tentacles dels calamars i ½ ceba i incorpora a la ceba.

Trinxar  i afegir els bolets i els bolets secs.

 Afegeix l'arròs i aboca un raig d'el brou de peix.

Cuina durant 20 minuts. Omple els calamars, i tancar amb un escuradents

Passa'ls per farina, fregeix-los en una paella amb oli, i reservar.

 Per fer la salsa, pica l'altra ½ ceba i estofar-la sense que es faci rossa.

Incorpora la picada, la salsa de tomàquet, el vi i un bon raig de brou de peix.

 Afegeix els calamars fregits i deixar-ho coure a foc suau durant 30/35 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada