VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 28 de setembre de 2021

XIPIRONS

 





Ingredients:

  1 kg de xipirons

  12 gambes grans peladas (o gambetas de les petites)

  250 gr de xampinyons

  1 ceba gran

  3 grans d'all

  1 copeta de brandi

  Pebre negre

  Oli d'oliva i sal.

  En una cassola o paella a foc lent i possem  la ceba picada i l'all, quan la ceba estigui transparent, afegim els xampinyons nets i sencers si son petits,o els fem a 4 trosos  i els saltegem.

Hi agfegim les gambes pelades.

Deixem que el saltat es faci uns 5 minuts abans de tirar la copa de brandi, que agafi vapor a foc molt lent.

Rectifiquem de sal i pebre i si cal posem una mica de  brou de peix( pot ser de pastilla)

  Després d'una cocció curta, que no passi de 10 minuts, servim immediatament en cassoletes de fang individuals.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada