Aquesta recepta
no és meva, es de la meva amiga, Montserrat Carulla, que va fer la Cuina de tv3
– molt de temps.
INGREDIENTS
Per 6 o 8
persones
2 ous, i tres
rovells
250 de sucre
150 de suc de
llimona
2 cullerades
plenes de Maizena
½ litre d’aigua
La pell de tres
llimones ratllada
En un vol
posar-hi els tres rovells, i els dos ous, batre’ls .
Un cop ven
batuts, barrejar-hi el sucre, el suc de
la llimona, i la maicena desfeta amb un got d’aigua del mig litre que
necessitem.
Un cop desfet,
afegir-hi l’aigua restant, afegir-hi la ratlladura de les llimones, i
remenar-ho bé.
Posar-ho tot a un
cassó a foc suau, sense deixar de remenar, fins que arrenqui el bull.
Retirar-ho del
foc, i colar-ho, per traure la ratlladura de les llimones.
(Jo no la vaig
colar).
Posar-la a una
safata, o en copes per sevir acompanyada de granets de xocolata, una galeta, una
mica de nata....etc.... el que vulgueu per adornar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada