Les galetes més adequades són aquelles amb
forma rectangular, i la xocolata ha de ser espessa,
perquè ens interessa que un cop freda quedi una mica sòlida.
Primer de tot ens
caldrà una safata amb parets altes
La primera capa
es fa amb galetes, cobrint tota la base de la safata.
Per sobre hi
posem una capa de xocolata desfeta (no gaire gruixuda).
A continuació
afegim una altra capa de galeta.
A sobre una capa
de crema catalana (tampoc gaire gruixuda).
Després una altra
capa de galeta.
Una capa de
xocolata.
Galeta.
Crema catalana.
Galeta.
I acabem amb una capa de xocolata.
De fet encara
podeu fer el pastís més gran o més petit, afegint-hi més o menys capes, al
vostre gust.
A continuació es
deixa refredar, per tal que la xocolata i la crema quedin una mica sòlides i
s’agafin amb la galeta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada