VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 2 d’agost del 2021

PASTÍS DE GALETE , XOCOLATA I CREMA



 



  Les galetes més adequades són aquelles amb 

 forma rectangular, i la xocolata ha de ser     espessa, perquè ens interessa que un cop freda     quedi una mica sòlida.

  Primer de tot ens caldrà una safata amb parets    altes

 

La primera capa es fa amb galetes, cobrint tota la base de la safata.

Per sobre hi posem una capa de xocolata desfeta (no gaire gruixuda).

A continuació afegim una altra capa de galeta.

A sobre una capa de crema catalana (tampoc gaire gruixuda).

Després una altra capa de galeta.

Una capa de xocolata.

Galeta.

Crema catalana.

Galeta.

I acabem amb una capa de xocolata.


De fet encara podeu fer el pastís més gran o més petit, afegint-hi més o menys capes, al vostre gust.


A continuació es deixa refredar, per tal que la xocolata i la crema quedin una mica sòlides i s’agafin amb la galeta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada