VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 26 de juliol de 2021

SANT JACOBOS DE CARBASSÓ



Un carbassó grosset.

Formatge de llesquetes.

Pernil dolç.

Un o 2 ous.

Farina blanca

Farina de galeta.

Oli – sal – i - pebre

Tallar el carbassó a llesquetes de llarg , primetes.

Fer-les una mica a la planxa, amb cura de que no es trenquin.

( ha de ser una paella llissa ) posar-hi quatre gotes d’oli.

Una vegada fetes, posar-les a sobre el marbre, o la taula, una davant de l’altre que encaixin be al farcir-les.

Agafar el pernil dolç, partir els talls, i posar un tros a sobre de cada tall de carbassó.

Agafar les llesquetes de formatge,i fer el mateix, anar partint les llesquetes, i posar una sobre de  cada tall de pernil.

Anar cobrint amb l’altre tall de carbassó, tal com es veu a la foto.

Pasar-ho, per la farina blanca, desprès per l’ou batut, i finalment per la farina de galeta.

Fregir amb l’oli ben calent, uns parell de minuts.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada