Un carbassó grosset.
Formatge de llesquetes.
Pernil dolç.
Un o 2 ous.
Farina blanca
Farina de galeta.
Oli – sal – i - pebre
Tallar el carbassó a llesquetes de llarg , primetes.
Fer-les una mica a la planxa, amb cura de que no es trenquin.
( ha de ser una paella llissa ) posar-hi quatre gotes d’oli.
Una vegada fetes, posar-les a sobre el marbre, o la taula, una davant de l’altre que encaixin be al farcir-les.
Agafar el pernil dolç, partir els talls, i posar un tros a sobre de cada tall de carbassó.
Agafar les llesquetes de formatge,i fer el mateix, anar partint les llesquetes, i posar una sobre de cada tall de pernil.
Anar cobrint amb l’altre tall de carbassó, tal com es veu a la foto.
Pasar-ho, per la farina blanca, desprès per l’ou batut, i finalment per la farina de galeta.
Fregir amb l’oli ben calent, uns parell de minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada