VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 16 d’agost del 2021

DORADA EN ESCABETX


Una dorada

Una ceba

Un tomàquet,

6 o 7 grans d’all

Un gotet d’oli , sal

Pebre negre en gra. 10 o 12 grans

Una culleradeta de pebre vermell

Llorer una fulla

Un gotet de vinagre

Un gotet de vi blanc

En una paella, fregir els alls, amb foc molt suau.

Afegir-hi la ceba filetejada, i deixar-la que vagi coent poc a poc, afegir-hi el tomàquet a trossos, junt amb el pebre negra, amb un polset de sal.

Quan ja esta tot això cuit, posar-hi el pebre vermell, i donar-hi unes voltes, vigilant que no es cremi.

Posar-hi el vi, i el vinagre, i deixar-ho bullir 3 o 4 minuts.

A una safata d’anar al forn, posar-hi, un parell de cullerades del sofregit, i a sobre posar-hi, la durada.

Acabar de posar tot el sofregit per sobre, i posar-ho al forn uns 10 minuts.(procurar que no quedi massa cuita, el peix si es massa cuit queda sec)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada