Una dorada
Una ceba
Un tomàquet,
6 o 7 grans d’all
Un gotet d’oli , sal
Pebre negre en gra. 10 o 12 grans
Una culleradeta de pebre vermell
Llorer una fulla
Un gotet de vinagre
Un gotet de vi blanc
En una paella, fregir els alls, amb foc molt suau.
Afegir-hi la ceba filetejada, i deixar-la que vagi coent poc a poc, afegir-hi el tomàquet a trossos, junt amb el pebre negra, amb un polset de sal.
Quan ja esta tot això cuit, posar-hi el pebre vermell, i donar-hi unes voltes, vigilant que no es cremi.
Posar-hi el vi, i el vinagre, i deixar-ho bullir 3 o 4 minuts.
A una safata d’anar al forn, posar-hi, un parell de cullerades del sofregit, i a sobre posar-hi, la durada.
Acabar de posar tot el sofregit per sobre, i posar-ho al forn uns 10 minuts.(procurar que no quedi massa cuita, el peix si es massa cuit queda sec)
VIQUI
Seguidors
dilluns, 16 d’agost del 2021
DORADA EN ESCABETX
Etiquetes::
PEIX
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada