4 patates grossetes
Una ceba filetejada o escalivada o fregida
Pebrot vermell escalivat
Formatge de llesquetes
All i oli
Formatge ratllat
Oli, sal, i pebre.
Bullir les patates, i aixafar-les, i si cal, posa-hi una mica de suc, perquè no quedin tant seques. ( poquet)
Untar una safata per anar al forn, i posar-hi la meitat de les patates aixafades, a sobre posar-hi la ceba, i tiretes de pebrot escalivat.
Cobrir-ho amb les llesquetes de formatge.
Posar l’altre meitat de les patates aixafades.
Escampar l’all i oli per sobre, i posar-hi formatge ratllat per sobre.
Posar-ho al forn, fins que es comenci a daurar.
VIQUI
Seguidors
dilluns, 12 de juliol del 2021
PATATES A LA MEVA MANERA
Etiquetes::
PATATES
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada