VIQUI

VIQUI

Seguidors

dijous, 1 de juliol de 2021

BACALLÀ AL PIL..PIL ...

Ingredients:

 4 trossos de bacallà

5 alls en làmines

1 o 2 bitxos

 200 ml d'oli d'oliva verge

 En una cassola si pot ser de fang, escalfar l'oli i fregir els alls i el bitxo en cèrcols, un cop daurats es treuen a un plat i reservem, es posa el bacallà a la cassola amb la pell cap amunt 2 minuts.

 S'apaga el foc i es dóna la volta al bacallà, deixant la pell cap avall, esperem uns minuts a que es posi tebi i es comença a bellugar la cassola suaument en cercles fins que lligui l'oli.

 Si es refredés el bacallà, es posa sense la salsa al forn a escalfar uns minuts i es torna a posar a la cassola amb el pil...pil... i posem les làmines d'all i el bitxo per sobre.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada