VIQUI

VIQUI

Seguidors

divendres, 2 de juliol de 2021

PATATES AMB CREMA DE LLET




INGREDIENTS

3 o 4 patates

 

Una ceba

 

Oli

 

Una mica de mantega

 

Sal - pebre

 

Un potet de crema de llet

 

100 g de formatge ratllat

 

Pelar les patates, i tallar-les a rotllanes no massa primes.

 

Bullir-les 3 o 4  minuts amb aigua i sal. ( vigilant molt, perquè no es trenquin)

 

Treure-les amb una escumadora i anar-les posant a una safata untada amb mantega.

 

Tallar la ceba filetejada ven fina per sobre.

 

 Amanir bé amb oli. posar-les uns 10 minuts al forn.

 

Posar-hi la crema de llet, i el formatge ratllat per sobre, i una mica de mantega.

 

 Tornar-les al forn una mica més, fins que quedi tot ven daurat..

 

El temps de forn depèn, jo les he fet amb el CRISP del microones, però al forn quedaran igual de bé i bones.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada