Ingredients:
Un tros de llom sencer ( Jo l’he fet amb cap de llom, que es més melós)
El suc de 7 o 8 tanoges ( segons el gros que sigui el llom)
La mida per segons les persones que es fa.
Es posa en una cassola amb oli i es cou uns deu minuts per cada costat .
Llavors es treu i es deixa refredar.
Quan està fred (perquè calent no va bé) es talla a talls primets i es torna a posar a la cassola.
A continuació s'escorran varies taronges set o vuit o les que sigui,i el suc es tira sobre el llom, que quedi bastant cobert..
En una mica d'aquest suc de taronja fred ja que quan està calent quedaria agrumollat, si tirant unes dues o tres culleradetes de Maizena ven desfet i s'afegeix a la cassola perquè quedi un suquet mes espès.
En una paella es fa sucre cremat, o sigui si posa sucre amb una miqueta d'aigua i es deixa que es vagi cremant, i quan està s'afegeix a la cassola amb el llom.
Queda boníssim el contrast del suc de taronjaamb el sucre cremat
VIQUI
Seguidors
dilluns, 21 de juny del 2021
LLOM AMB SUC DE TARONJA
Etiquetes::
PORC
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada