VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 21 de juny del 2021

LLOM AMB SUC DE TARONJA

                                              


Ingredients:

 

Un tros de llom sencer ( Jo l’he fet amb cap de llom, que es més melós) 

 

El suc de 7 o 8 tanoges ( segons el gros que sigui el llom)

 

La mida per segons les persones que  es fa.

Es posa en una cassola amb oli i es cou uns deu minuts per  cada costat .

 

Llavors es treu i es deixa refredar.

 

Quan està fred (perquè calent no va bé) es talla a talls primets i es torna a posar a la cassola.

 

A continuació s'escorran varies taronges set o vuit o les que sigui,i el suc es tira sobre el llom, que quedi bastant cobert..

 

En una mica d'aquest suc de taronja fred  ja que  quan està calent quedaria agrumollat, si tirant unes dues o tres culleradetes de Maizena ven desfet i s'afegeix a la cassola perquè quedi un suquet mes espès.

 En una paella es  fa sucre cremat, o sigui si posa sucre amb una miqueta  d'aigua i es deixa que es vagi cremant, i quan està s'afegeix a la cassola amb el llom.


Queda boníssim el contrast del suc de taronja


            amb el sucre cremat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada